Translate

петък, 18 януари 2013 г.

Честит рожден ден Тони

             Честит рожден ден на Тони (точица). Пожелавам й да е здрава, да е обградена от обич и радост,  да запази емоционалността си, а таланта и вдъхновението й да бъдат винаги нейни спътници. 
        Направих тази картичка специално за нейния рожден ден. От картичкофурийската размяна ми се падна да получа картичка от нея. Направо онемях, когато си отворих пакета - картичката беше много красива (особено ме впечатли фрагмента от салфетка в центъра - а сега, как се прави пък това :)), но освен нея се изсипа все едно торбата на дядо Коледа. Имаше дизайнерски хартии, салфетки, ръчно шити играчки за елха от невероятни коледни платове - съжалявам, че тогава не снимах всичко, за да ви покажа, какво сърце има Тони и как се раздава. Благодаря ти, мила!
             А сега за играта й - нейното вдъхновение също беше в лилавата гама, така че реших моето да е реплика, ноооо... напоследък явно тюркоазеното синьо-зелено ме е обсебило и го съчетавам с какво ли не, та ето го и тук. Печата е Owlette на Tiddly inks, оцветих го с акварелни моливи(ех, кога ли ще си имам пълен набор от маркери).

Challenge #101 - ANYTHING GOES!
CC#136 Without design paper

9 коментара:

Toni каза...

Уау, нямам думи, разкошна картичка! И с аквалелните моливи се справяш прекрасно. Благодаря ти и за топлите думи!

tangenta каза...

Удоволствието е мое Тони, очаквай поща ;-)))

Villi каза...

Разкошна картичка в разкошни цветове,а оцветяването е невероятно!:) Вълшебна е,а и много искам да ти благодаря за прекрасната награда!!! Вчера я взех от пощата ...и онемях като я отворих...много ,много ти благодаря -страхотна и щедра -огромна награда!:) За това ,реших че най- малкото... заслужаваш да притежаваш картичката -вдъхновена от теб и твоето вкусно,канелено предизвикателство:) Очаквай си я в началото на другата седмица:)))
Поздрави и топли прегръдки от мен:)
Вили

tangenta каза...

Благодаря Вили, радвам се, че си харесала нещата, а картичката ще я очаквам с нетърпение ;)

Toni каза...

За мен ли е? Наистина? Ще я чакам с нетърпение! Този рожден ден е прекрасен! А тази цветова комбинация е страхотна!

Loopylou. каза...

oh thats so pretty, love the dark clouds.
Thank you for playing along with the tiddly inkers this week
hugs Lou xxx

Диляна каза...

Уау, страхотна е!

tangenta каза...

Ооо, изчервих се. Знам, че може и още, но наистина много се старах да я оцветя.

Leah's Crafty Life каза...

Wow, absolutely incredible!! LOVE the colors you colored her in, and your card is stunning as well. So happy you joined us at Tiddly Inks!!
Hugs,
Leah