Translate

събота, 11 май 2013 г.

20 години брак - да се смееш ли, да плачеш ли ;)))


Виждам, че напоследък много от вас правят покани и пликове за сватбени тържества, което е напълно обичайно в тази част на годината – пролетта е прекрасен сезон да се сложи начало на съвместен живот и много двойки го предпочитат. Освен това след Великден пада забраната за църковните ритуали.
Казвам всичко това, защото беше част от причините и ние с моя съпруг да изберем месец май за този повод. Само че нашето събитие се случи преди точно ... 20 години - на 9май1993 година. За различните годишнини има и различни традиции и имена, свързани с етапите, през които минават съпружеските отношения, но за дългия ни стаж установих, че нищо не е такова, каквото си го представя човек, че животът е много по-пъстър и предлага невероятни ситуации с разнообразен диапазон. Но ако изборът на партньор е направен от сърце и душа, ако не се опитваме да се променяме един друг на всяка цена и ако сме благодарни за малките, но важни неща като здраве, добри деца, любима работа и истински приятели, тогава 20 години ще ни се сторят като миг.
Картичката, която направих по този повод е пъстра като живота, избрах печат  Love fully на Tiddly inks, защото са непринудени и  с леко детинско излъчване, което нашепва, че още не се вземаме насериозно и отказваме да се виждаме като възрастни ;)

Очаквам с нетърпение да видя вашите идеи по темата в предизвикателство № 168 на Картичкофуриите - Годишнина от сватба.
 * The paper shelter - Challenge #111 - "Love is in the Air"
 * CMC# 20 flower power
 * Craft you rpassion - CHALLENGE 161 ~ FLORAL DELIGHTS


6 коментара:

Bonnie Irvine каза...

Congratulations on celebrating 20 years. This card is lovely and colourful with the pretty flowers and papers. The image was a great choice. Thanks for joining our Floral Delights challenge at Craft Your Passion. I hope we see you again soon.

Miss Emerald каза...

Страхотна картичка, с която си успяла прекрасно да пресъздадеш думите си! Честита годишнина!
Благодаря ти, че сподели вашия празник и се включи с тази красива и пъстра картичка в предизвикателството на Card Mania Challenges. Успех и ще те очакваме отново при нас.

Анонимен каза...

This is beautiful.Just love your paper choices and layered up details.Cute couple and coloured so nicely.Thanks for joining us at Craft Your Passion.Hope to see you again next week :D
Lisa x

Kakichka каза...

Ауу Танче, ти си била много стара :) а аз си те представях 21-22 годишна девойка :) Шегувам се, но като видях тоя сериозен брачен стаж направо се замислих как си тече живота - ние тази година правим 16 :) а все едно беше вчера....Желая ви още поне 3 пъти по толкоз, живот изпълнен с любов, мечти и хубави емоции.
А картичката ми хареса много - различна, цветна, пъстра и веселяшка.

Toni каза...

Танче, честита годишнина! Това си е сериозен стаж, но наистина, когато си с правилния човек, времето лети неусетно! Пожелавам ви още поне 55 годишнини - до диамантена! Картичката е много сладка! Ще се включа с удиволствие!

Livert каза...

Cute card. Thanks for joining us at The Paper Shelter this week.

LIV