Translate

сряда, 13 февруари 2013 г.

Мъжка картичка

             Рядко правя мъжки картички, така че още като видях предизвикателството на Анелия Некезова при Картичкофуриите се захванах да мисля по въпроса. Почти без много умуване се спрях на този печат на Мо, имам го от поне половин година, но така и не съм го използвала досега. Обаче ми се струваше недостатъчен - мъжките картички не се отличават с изобилие от детайли и си е трудно да запълниш размер 15/15 см. Сетих се, че си свалих един ретро автомобил от Free Vintage Digistamps и се захванах с оцветяването. Искаше ми се да използвам бордо, понеже си имам вече такива маркери (да се изфукам един вид) и го съчетах с маслинено зелено, но в студен нюанс. 
        За да има връзка между двата печата, но в същото време да не се припокриват така, че да се губят детайли, реших да ги разположа на двата картона на картичката, свързани чрез прозрачна плака на предната част. Така в различните положения на двете крила на картичката се получават различни изгледи и взаимодействия между мъжа и автомобила. 



Mosdigital - Challenge #171 - Anything Goes w/Mo image
Forever friends - Fortnightly Challenge 55 - Anything Goes
Whimsy inspires - Challenge 56 -Whimsy Stamps Theme : Add some Metal


Картичка победител 155

13 коментара:

Villi каза...

Ееее,Танчее,това е направо гениалнооо!!!:))) Браво,много ми харесват взаимодействията на мъжа и колата от прозрачната плака-направо гениално хрумване!:)))
Както винаги -супер интересна и брилянтно изпълнена хрумка:)Адмирации;)ххх

district2 каза...

Много е интересна и страхотно изпипана!

Anelia каза...

Разби ме с тази картичка!!!! Много, много ми харесва! Ще се присъединя към Вили, и ще кажа ,че идеята с плаката е наистина брилянтна.Ако ми позволиш ще се използвам и аз някой път :-) Благодаря ти, че се включи в моето предизвикателство.

tangenta каза...

Ех, вие ме разглезихте с коментарите си момичета, благодаря. А плаката е идея от макетирането, където правим прозорци с нея. Така че е за всеки ;)))

Sandra H каза...

Hello, Oh wow what a beautiful creation and thank you for joining in our challenge at Forever Friends "Anything Goes" good luck and hope to see you again next time DT Member Sandra H xx

honey_bunny каза...

Страхотна идея, впечатляващ ефект и прекрасна мъжка картичка, Танче! <3 Не знам защо рядко правиш мъжки картички, но тази грешка трябва да се поправи! :))) Получила се е страхотна! Очите ми останаха в нея! :))) Поздравления!

Toni каза...

Танче, тази картичка е жестока!!! Браво! Справила си се повече от брилятно! Всичко е премерено, нищо не липсва...чудесна е!

Debbie каза...

Wow, great job with the challenge this week at Mo's. So glad you joined along with us.
Hope to see you next week as well.

Hugs
Debbie

Karen каза...

Great card! I love the use of the gears. Thanks for joining us at Forever Friends.

Karen

Rachel каза...

What a gorgeous card, awesome..... I love it! Thank you for joining is at Forever Friends, hugs Rachel

Kim каза...

fabulous male card! Thanks for joining us at WhimsyInspires!
Kim x – WhimsyDigital DT

Sarah каза...

Fabulous card! Thank you for joining us at Whimsy Stamps for our Add Some Metal challenge x

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.