Translate

събота, 29 декември 2012 г.

Календарче за мен

          Настолен календар е един от задължителните предмети на бюрото ми - удобно ми е, така си правя графика за седмицата, отбелязвам важни дати като родителски срещи или рождени дни, които може да ми се изплъзнат от вниманието. Затова и реших, че след като вече нямам ангажименти с коледни картички и опаковки, мога най-накрая да направя нещо и за себе си. Реших да е easel card, понеже стои стабилно на принтера ми, а и за да се включа в едно предизвикателство, което като моето при Картичкофуриите се е появило в този толкова никакъв времеви период. Всеки вече е направил коледните си картички и сега усилията са съсредоточени в семейните събирания и организиране на новогодишната вечер, на повечето им е втръснало от коледни хартии и брокат, но пък още няма настройка за друг тип проекти. Аз сигурно също нямаше и да погледна нещата си, ако не беше се случила по Коледа една семейна трагедия, така че сега на никого от нашето семейство не му е до празнуване. По-скоро търсим начин да се поразсеем малко и да отклоним мислите си, а за мен това се оказа хобито ми. 
          Та така, календарчето е в любимата ми гама синьо-кафяво, защото исках да си го гледам с кеф през цялата година, освен това е с цветя, защото те ми носят спокойствие и хармония.



       Ще го включа в CCH #135 Easel card

6 коментара:

arcadia каза...

Ооо, Таня, чудесно си се поглезила с тази красота! Определено ще е практичен и вдъхновяващ акцент на бюрото ти.

arcadia каза...

Надявам се, че всичко при вас ще се оправи и негативните преживявания ще са само зад гърба ви.

Katya Kovacheva каза...

Прекрасно бижу си спретнала за бюрото си, със сигурност, ще те вдъхновява цяла година :)

Mila каза...

Честита Нова година, Таня!
С пожелания за много здраве и любов за теб и всички близки до сърцето ти хора! И разбира се година пълна с много вдъхновение и усмивки!

Pepi каза...

ЧНГ и от мен! Чудесна ейсел-картичка-календарче.. и много практична..Замислих се дали да не си направя и аз..-))) успех в предизвикателставта..

Ellen каза...

Great creation, well done! Thanks for joining us at The Crazy Challenge.

groetjes, Ellen