Translate

петък, 21 декември 2012 г.

Канела, какао, курабийки

            Картичкофурийско предизвикателство №148

                Зимата е моя сезон. Родена съм през зимата и обичам белотата и чистотата на снега, но последните години започнах да свързвам зимата и с определени аромати. Какво ще кажете за пайове с плодове, ядки и канела,   димяща чаша с горещо какао или шоколад, а може би хрупкави сладки и курабийки с джинджифил и канела.
              Не, няма да ви карам да готвите, а просто да направите зимна картичка в кафявата гама – нека да излъчва топлина и уют, защото зимата не е само студ и сняг, а семейни спомени и празници около трапеза, подаръци под елхата, запалена камина (който си има) и много надежди ...              
              Представям ви моите вдъхновения:




         Пожелавам ви да се забавлявате докато творите и макар Коледа да е вече на прага ни,  хубава зимна картичка никога не е в повече.

3 коментара:

Villi каза...

Страхотно предизвикателство -аз също свързвам зимата с топлия домашен уют,разгорялата камина -за който има -аз отдавна си мечтая за такава:) ...и разбира се сладкишите ,канелените курабийки с топъл чай или мляко...ммммм,чак се размечтах и след малко -отивам да готвя :)))Благодаря ти ,а вдъхновенията ти са повече от прекрасни -вълшебни са :)

Toni каза...

Обичам зимата, но снежната, не сухата и студена...може би защото и аз съм зимно бебе...предизвикателството е страхотно! Ще се включа с удоволствие! А вдъхновението от теб е отлично! Браво!

Диляна каза...

Чудни картички, Таня! Втората е с един от любимите ми печати! :-)